Тренд 2018: 8 опции за маникир со натписи на ноктите

23

Написи, логоа, амблеми се нов тренд кој апсолутно се заљубил во целата модната индустрија. Ноктите со отпечатоци од букви не изгледаат разлабени и модерни.

На врвот на популарноста, провокативни и смели зборови, слогани, како и кратки, но значајни англиски зборови - "љубов", "срце", "полетување", "ајде! "Оваа техника додава шарм и посебно значење на лакот, помага да се изрази и вешто ја нагласува својата индивидуалност.

Во минималистички стил, можете да ги покриете сите нокти со голи палети и да префрлите една или повеќе зборови на два клинци. Дополнување на дизајнот ќе биде мала шема или модел на палецот ноктите.

Извор womanhi.ru

google