Star Manicure: Топ 10 опции за есен

72

Минималистичка геометрија од Блејк Лајвли, злато и кристали на ноктите на сестрите Хадид, млечниот голи и транспарентен лак на Ема Стоун Џенифер Гарнер - ги собравме најдобрите опции за ѕвезда нокти за есен.

Џенифер Лопез

Џенифер Гарнер

Емилија Кларк

Гиги Хадид

Бела Хадид

Блејк жив

Ники Минај

Halsey

Ема Стоун

Блејк жив

Извор beautyhack.ru

google