Спиј - замолчи убавина

25

Изгледа дека крадењето од битката со поспаност е сон. Жарт, звучано, але pospereschatsya v tsim vazmko. Багато со нас споримјуут спиеме Јак Ќе ми поминам на крстосницата - аја јакби не спијам, снимки на сите можно да заработам! Сепак, организмите на вимагусот се во сон, и тука не се чувствувам како ништо друго. Але, се е во ред, почекајте една минута, загорнут калачиком во лижку, се тресат ои и ... зурница во длабочините на спиењето.

Vyeni z'yasuvali, sci gnu ginea преку пет години без спиење. За нормална функција на телото што ни треба во средината 7-8 години сон. Експериментот, спроведувајќи млади здрави луѓе во групи од 17-18 години, покажа дека недостатокот на пристап до телото за организмот. Viprobuvano групи skorili или k_lkіst спијат за 3,5 години, и по две тизни апсолутно во сите учесници на експериментот доживеале перверзен увид, изявлялися пишення психа, како и знаци, а hryvnya povyshenyya povyschevyy, ti
Јасно е дека во случај на човечко тело, потребна обука и сон се важни. Индоди навивачки сон на средината на денот. И извлечете за нов сон и кажете ми да не зборувате. Дајте ни АТП - нуклеотид, така што ќе може да игра улога во споделувањето на говорот и енергијата во организмите. 80% од хормонот за раст, како, пред говорот, е во еден часот главниот хормон, кој се нарекува масти. Така, тоа ќе биде ново: оставете го телото, телото е засадено за чистење и чистење на клини. Ajie преку мелодија pom_chali, само поради хард три ноќен сон, ние не само што го гледаме лудилото и глупо, алејата и виглидаєте од ínshomu - посветена на í е насликана. Сигурно имам темна кола во моето око, и јас сум уморен и не уморен, не оди во продавница за скапи козметички резерви - може, пред сè, да ви треба подобар сон.