Како да носат злато и сребро заедно и да не изгледаат глупо

404

Комбинирањето на среброто со злато во една облека повеќе не се смета за знак на лош вкус, туку модален тренд. Точно, важно е да се следат голем број правила.

Карактеристики на изгледот на додатоци

Во исто време, е дозволено да носат нараквици направени од различни метали, се додека не се големи во големина. Ако се избрани масивни златни обетки за сликата, тогаш не треба да го расипате со синџир со приврзок од сребро. Но, сега можете да поставите сребрена нараквица на вашата рака.

Сербси мора да одговара на стилот на облеката, во спротивно облеката ќе изгледа смешно и смешно. На пример, големи златни обетки, заедно со строгиот деловен костум несоодветен. Демократијата во накит е најдобро комбинирана со светла и слободен стил на облекување. Ова може да биде женски фустан или кошула со фармерки.

Недостаток на систем е исто така избор

Врз основа на една доминантна декорација. Да претпоставиме дека тоа е часовник на рака. И потоа ја дополнуваат сликата со нараквици од различни метали. Кога додатоците се избрани за зона на вратот, тогаш можете да земете другар за основата, а потоа додадете бројни синџири.

Не е лошо ќе изгледа накит, избрани според оваа шема: било кој метал во мнозинството, но втората дава 20% од вкупниот избор. Ова е почит кон минимализмот и скромноста.

Ако варијантата на лаконскиот стил не е за вас, тогаш е можно, и обратно, да го користите принципот на вишок. Но, тогаш мора да си играте со форма и текстура. Ние земаме нараквици од различни материјали, ги менуваме на рака, а потоа го разредуваме составот со накит или кожа. Тоа е добро одвлекување од скапоцените метали, мат Сербсни камења, како оникс или тиркизна боја.

google