C 6.3 C
Киев
5 октомври 2018 година

Фискална регистратор да се купи во Сербина

Фискалниот регистратор е уред од нова генерација создаден за максимална практичност и прецизност на евидентирање на продажните податоци, прометот и дистрибуцијата на стоки. Уредот не е автономно и ...

Време е да се сменат работните места: 10 професии кои предизвикуваат депресија

Често се случува, барем за работата и добро платена, да не донесе задоволство. Со цел да не се влезе во ситуација во која животот поминува и ...

Кои професии најмалку ги спијат луѓето: интересно истражување

Професијата влијае не само на животниот стил на една личност, туку и на неговото тело. Една нова студија на британскиот домашен текстилен бренд Хиларис покажа дека професионалната активност ...

Како да се изградат моќни мускули на работното место

Нема доволно време или пари да одат во салата? Во ред е: можете да направите физичка вежба без да станете од вашето работно место. Значи, кои вежби може да се изведат седејќи десно ...

Овие хоби можат да го погодат вашиот иден работодавач.

Идниот вработен нема да биде интересен за секој работодавач, освен за работа, тој не прави апсолутно ништо. Ако сакате да го погоди вашиот иден шеф - а господар еден ...

Добивање мрзеливост: едноставен и ефективен совет

Напад на мрзеливост е, се разбира, не е најдоброто нешто што може да ти се случи. Точно, лесно и лесно можеш да се справиш со тоа, ако на време за ...

Како да се намали стресот на работа: едноставни совети

Како по правило, стресот на работа е поврзан со ниска продуктивност и премногу работа. Што треба да направите за да не се налути уште еднаш на работа? Следете го ова ...

4 начини за намалување на стресот на работа

Ако сакате да ја зголемите продуктивноста и помалку уморни, тогаш треба да знаете кои навики на работа треба да ги промените. 4 начини да се намали стресот на ...

7 универзални вештини кои ќе ви помогнат во животот

Ако сеуште не сте одлучиле што сакате да направите во животот - развијте вештини кои ќе ви помогнат во повеќето случаи. Исто така не заборавајте дека пазарот на трудот ...

Како да се изберат ролетните и да се подобри вашата благосостојба

Назначувањето на прозорците е да ја заштитиме просторијата од пенетрација на сонце во собата, да ја подобриме вашата здравствена состојба, а исто така да ги скриеме недостатоците и да ги потенцираме ...