C 6.3 C
Киев
5 октомври 2018 година

Како да се изградат моќни мускули на работното место

Нема доволно време или пари да одат во салата? Во ред е: можете да направите физичка вежба без да станете од вашето работно место. Значи, кои вежби може да се изведат седејќи десно ...

Јак кахартуција на роботи?

Поголемиот дел од времето се врши на роботи, се грижи за редовниот прием на редовните. Запишете ги вашите сендвичи, бухти, супа кеси и подготвени да ...

7 pjdokok, јак стати креативна сингуларност

Веи уметник? Писател? Пее? Фотограф? Вашите пријатели изгледаат како вас, креативни луѓе, гледајте едноставни говори со оригиналните, лични вина и ...

Квалитативен и квантитативен раст на една личност

Денес наидов на многу интересен цитат од Алберт Ајнштајн: Значајните проблеми со кои се соочуваме не можат да се решат на исто ниво на размислување дека ...

Тајните на тајните: јак наследник poєднуvati nachannnya на робот

Pratsyuvati јас прочитав еден час - нездісняnе zavdannya? Дали Ши навистина е визигати? Право - така. Одвојте време за правилно rozpodliti вашиот час. Ние не веруваме: є ...

Јак град успех

Успех - те, ти, знаеш на вихри, ако си научил да ја разбереш локалната власт. Откако станав болт, јас сум во можност да се справи со ...

4 начини за намалување на стресот на работа

Ако сакате да ја зголемите продуктивноста и помалку уморни, тогаш треба да знаете кои навики на работа треба да ги промените. 4 начини да се намали стресот на ...

Како да се изберат ролетните и да се подобри вашата благосостојба

Назначувањето на прозорците е да ја заштитиме просторијата од пенетрација на сонце во собата, да ја подобриме вашата здравствена состојба, а исто така да ги скриеме недостатоците и да ги потенцираме ...

Овие хоби можат да го погодат вашиот иден работодавач.

Идниот вработен нема да биде интересен за секој работодавач, освен за работа, тој не прави апсолутно ништо. Ако сакате да го погоди вашиот иден шеф - а господар еден ...

Како да се намали стресот на работа: едноставни совети

Како по правило, стресот на работа е поврзан со ниска продуктивност и премногу работа. Што треба да направите за да не се налути уште еднаш на работа? Следете го ова ...