C 6.3 C
Киев
5 октомври 2018 година

8 навики кои им се познати на сите губитници: дали ги имате?

Сите ние разбираме што значи да се биде успешен, а исто така - што значи да се биде губитник. Излегува дека губитниците имаат нешто заедничко: лоши навики, ставови, ...

5 фрази мажи навестуваат на непосредниот крај на врската

Сакајќи, не ги забележуваме очигледните знаци дека паднавме од љубов. Ние, исто така, не слушаме важни фрази кои укажуваат на овој факт. Во оваа статија ние ...

8 работи кои жените сè уште не ги знаат за мажите

Понекогаш, спротивно на најдобрите намери, жените не успеваат да го разберат однесувањето на нивните партнери. Многу такви недоразбирања доведуваат до непотребни кавги и мирни денови во врска. И ...

5 парчиња мажи кои покажуваат дека тој не те сака

До неодамна, постојано сте слушнале зборови на љубов од вашиот маж и сте биле сигурни дека таа сеуште ја исполнува вашата врска. Сепак, неочекувано во љубов со тебе ...

Вина: како да се ослободи од него еднаш и за сите

Вината може да го придружува човекот за живот и ќе се појави во детството. Ова е многу сложено и деструктивно чувство што го отежнува чувството на радост и ...

Женски јазик на телото: 4 знаци дека до тебе е погрешен човек

Суптилното тело на жена и маж се состои од три вида на манифестации: ментални, физички и емоционални. Ние обично ги забележуваме само физичките манифестации на психата. Однос помеѓу човек ...

5 видови на девојки кои се дефинитивно не вреди да се прави "најдобар"

Овие пријатели едноставно не се создадени за да станат "најдобри". Можете да комуницирате со нив, па дури и да поминете време заедно, но верувајте во ова ...

Впрочем, мажите избираат жени: одговорот е психолог

Според една студија, мажите дури и се заљубуваат побрзо од жените. Значи изјавата дека дами брзаат во базенот со глави и веќе на првиот датум ...

Како да се каже "не"

Колку пати не можевте да одбиете да ги исполнат барањата на некој, а потоа тие беа измачувани со мисли: "Зошто ми е потребно и зошто не сум одбил"? Запознаени со ...

Како да се справите со токсични луѓе: одговорот е психолог

Зошто не треба да чекате за свесност од токсични луѓе и зошто е подобро да бегате од нив, губење на влечки - објаснува психологот Борис Херцберг. Најлошото за ...