C 6.3 C
Киев
5 октомври 2018 година

Зошто среќните двојки мамат еден со друг? Психолозите го знаат одговорот

"Забранетиот плод е слатко" - овој идиом не ја изгубил својата уникатност илјадници години. Секој пат кога никогаш не престануваме да бидеме изненадени кога ќе дознаеме дека парот, кој изгледаше ...

Експертите идентификуваа 6 навики кои го уништуваат вашиот брак

Однос експерти и психолози кои се специјализирани во советување двојки, така што нивниот брак не се распадне, состави листа на причини зошто односот помеѓу еднаш ...

Како да се запре детското лутоње? Користете ја оваа едноставна фраза.

Ох, тие деца! Овде се весели, весело се разбудуваат, и во наредната секунда се подготвени да ги предизвикаат сите околу себе со главоболка ...

6 вештини за учење на дете под 13 години

На 13-годишна возраст започнува адолесценцијата. Во оваа фаза, децата растат, тие имаат свои ставови за животот. Со тешка возраст, поранешните деца треба ...

8 грешки во односот, поради што најчесто паровите се растураат

Не само поради прељубата и предавството парови се распаднат. Има многу помалку забележливи акции кои велат дека сè не е толку мазно во вашата врска. 1. Неоправдани побарувања ако ...

Како може човек да стане попривлечен за жените? Научниците открија тајна

Се верува дека мажите кои се веќе во врска се поатрактивни во очите на другите жени. Според научниците, самата еволуција е дизајнирана така што ...

4 навики кои без знаење го отружуваат нашиот живот

Секој од нас има слушнато за негативната, како и штетата што ја предизвикува. Овде нема да зборуваме за високи работи, бидејќи ...

Научниците потврдија: жените и вистината не знаат како да чуваат тајни

Се верува дека на жените не може да им се верува тајни, бидејќи тие не знаат како да ги задржат. Па, или доверба, знаејќи дека некој друг ќе знае за тоа ....

Мажите ги мразат овие особини кај жените

Сите ние се обидуваме да изградиме идеална врска и да создадеме силно семејство, но излегува дека постојат одредени правила кои ќе помогнат во ова прашање. Ако сакате да го нагласите вашиот ...

Дали е во брак или не, треба да го прочитате ова.

Приказната од која доаѓаат солзи до моите очи. Кога се вратив дома таа вечер, мојата сопруга постави маса. Ја зедов раката и ми рече дека за нас ...