"Танцување со ѕвездите": Оксана Марченко покажа модринки по тренингот

2

ТВ презентер Оксана Марченко, која неодамна одговори на критиките за нејзините претстави на "Танц со ѕвездите", се подготвува за седмиот пренос во живо.

На страната на Instagram, Marchenko објави фотографија која покажува модринки од тренингот со партнерот Дмитриј Чаплин. "По обуката, посакувам: легнете и модрирајте модринки со анестетик. И повторно, против сите судири, продолжи да тренира! Впрочем, светлината на крајот од тунелот ќе ја видат само оние кои навистина ја ценат патеката што треба да се покрие! Никогаш не се откажувај и оди само напред! На аспера астра: преку трње до ѕвездите! " - пишува ѕвездата.

Веќе неколку последователни емисии Марченко добива ниски бодови од судиите на шоуто и го зазема последното место во пласманот. Публиката е спасена од презентерот, а омилените се оставени зад шоуто - Анита Луценко и Александар Прохоров, Маша Ефросинина и Макс Леонов.

google