Visa vivsa - моќта на природата

38

Животот во хармонија со природата е ист за современите луѓе. Ми свикли до v_tamínív во таблети и сок во кутии. Донесувањето на нашиот орган до крајност, ми спојјамо се појави болест на системот sertsevo-sudnoi-diabetes, obirinnya. За таква перспектива не е радост, размислете за вашиот Maybutn neobhdno во исто време.

Што е роби?

Воведете ги своите сопствени мали ѕвезди на визите на вековите. Смири на мизерија рани влакна. Zavydyaki tsiomu, сјае на адреналин на робот на цревата и извици на организмот од видот. Покрај тоа, визите за виза на воинот, газење на прачки, почнете да rozuhati, исто како гаранција за наследник на долните вагони. Dyutologists ме натера да се согласат со приемот на vis_v_v_vs правото во исто време, бидејќи не мора да го докажете ова, како што се:

 • rip-stone viirazki shlaunka;
 • Гастричен гастритис.

Коринт vis_vok vivs:

 • намален холестерол и цСерб во крв;
 • spriyatnya vagi;
 • pobavlennya vіd zakrep_v;
 • нормален поглед;
 • pobavlennya v_d важно metal_v;
 • превртување на атеросклероза;
 • polіpshennya obmіnu rechovin;
 • пцуењето;
 • Дополнување на болките на завесите, шприапин, рани, егзема;
 • судинис;
 • намалување на нервниот систем;
 • pereshock vipadannyu коса;
 • Мистичен залив, сурку, крем.

На крајот на целиот ден, ќе добиете дневна кожа, во пропорции од 1 чај лажица до 3 лажички за маса.

Looser

Апсолутно сите луѓе од првите редови на задачата на победата и брашното на вратите на војната. Ajah може да се искористи замена за boroshn. Посетителите одат на прошетка, не се предавај за глас за ракхунок чаго ви. Исто така смрди psdsilyuyut цревна перисталтика, zmenshuychi vmoktuvannya живеат во живо. Otzhe, ви оттргнувате помалку калории со z'їdenoї їжі.

Обиди се со сладолед, за солодјого јогурт, приговарувате заживеан кефир со вивика. Цели ситни и корисни сне данок.

Кога минуваат низ цревата, визите на возраста одговараат на човекот, чистењето на цревата во производите и канцерогените. За rakhunki tsogo zmenshuєtsya kіlkіst tsukra и холестерол во крв.

Vis_vka v_vsa - прашка за срце-судно-систем

Виза wivs spriyat го намали холестеролот и цСербта во крвта. Истиот pereshkodzhaє воспоставување на атеросклеротичен плоча во судовите. Понис Мити витамини Б1, крцкав за да избие позитивно влијание врз функциите на sertsevo-sudno-системот. Кали и Магнус Некиципиент срце и судии. Виза виза - центар лактика инклузивност, инфиналција, аритмија, тахикардија и така натаму.

Внимание во визбата:

 • вітамиі групи B;
 • vіtamіn A;
 • витамин Е.

Микроелементи во vis_vka v_vsa:

 • kaliy;
 • agniy;
 • Калциум;
 • флуор;
 • мед;
 • цинк;
 • селен;
 • хром и ін.

Слушајте го вашето здравје, започнувајќи одеднаш. Размислете за природата на гордоста на луѓето, споделете ја со вашите лични и здрави луѓе.