5 од нив се заблагодарени и методи на истражување

37

Јак не е прекрасен. Луѓето почнуваат да го гледаат, лижат, се движат до клучната куќа. На пример, крошната крофна вибрира црно чоколада со највисок какао - донесе фер за организација, главоболка на благородништвото. Заради свинско месо - курача гради, замрзната смачено - тушката, застарено само со стаклени очи - зрнење зрно и сметано црево. Така, без ликвидирање на сите организми "здрави деца". Ако сте спорт дотогаш, тогаш станете успешни луѓе, кои компетентно ќе го живеат својот живот. Але, навивачки во таква организација на организацијата т ризик знаат кілка захвърваван, Јаки, за жал, нашироко се прошири и zustrіchayutsya дозит често.

Висок ривски холестерол

Тие поминаа низ медицинската состојба и тие беа болни, имате високо ниво на холестерол, не пишувајте во аптеката по лиценцираните. Вечерта, на 90-годишна возраст, беше донесена, исто како и нашата каша, вишокот на холестерол. Сè што е едноставно, нашиот чувар 1-1,5 чаши vіvsyanki од dadavannyam be yakih yagіd, goryh_v, мед, овошје, или во свежо расте виглиади. Со свои зборови, vivsyanka ќе се усогласи со вашето тело.

Варикозни вени

Без збир, проширените вени не се целосно датирани, но згора на тоа, тие не треба да бидат засегнати. Јакните на темата не се значајни, а варикозитетот е сигнал дека организацијата заѕинува за серозен закривуван, и ја зголемува прекинот на роботните венски вентили. Така да доведе до уништување на циркулаторната крв. Засолништето почна да стагнира по вените, преку суд на правдата. Vnasledok tsyogo veeni се појавуваат на нозете на сите "убавини". Сите останати се извонредни.

Засдиниј си, yaky v_dmіnno за себе препорача професионален профил и проширени вени - кински костен. Земете подготовките со екстракт од костен од костен на местото на Ескин, само затоа што можете да се смеете. Не вардо очиквати швидкик над природните резултати. Првите резултати ќе бидат дадени за 3 месеци. Pam'yatay, scho во големи дози kіnsky костен токсичен!

Ако сакате да развиете профилакса против проширени вени, тогаш додајте крем долго време "за оние кои се голи" со екстракт од костен. Можете дополнително да polіpshiti circulyatsіyu крв и да іmіtsniti stіnki вени і капиляри.

депресии

Истиот ден, депресијата стана мода во средината на младоста. Сите за страдање, социјални проблеми, нерви, незадоволство, вкупен статус во општествените активности. Ale Take е пресилен однесување на мал spílnnogo вистински непријателски. Јак велат "сите помине, и поминува." Yak правило, pіdlіtkam vistacha є 1-oї tizhnі, schob од вкупниот камп јас ќе се претворам во Сербден весело.

И што да не помине? Во tiomu vipadku, слично, депресијата е реална. Багато да оди до ликарија, како и сите-во-едно антидепресиви за ликвирање на нужда. Главниот метод líkuvannya таков таблети - спиење. Сон - tse zdorov'ya, алe не можат да спијат шпански. Тоа е час на usvídomiti, scho се што е во нашиот живот да се остави настрана од нас, schob не стана, нашите живот ветува и бара што сакаме. Стани Keruvat со свои раце, емоти, pochuttyami, vіdchuttyami, за време на време, zapinyatsya abo navpaki, оди напред на perezhimnogo kintsya.

Yakscho samotnі - zareєstroytesya на страницата odnodumtsіv. Возење на велосипед - форум за велосипедисти, навигација на форум - форум градинар, седи на девојка - форум за да се намали. Splkuytesya schodnya во "Интернет-суспензија" обместена. 20 килини дневно е доволно, не заборавајте за вашата специјална помош.

Спорт - тие scho лекар пропишани. Вашето место е големиот парк, тогаш не можете да се хранат. Нема тренерки, само да видиме како да носат фармерки фармерки и големи во паркот, во секој случај, со спортски спорт, ритмови крокодили. 30-40 hilin ден на такви шетали 7 пати неделно - најдобар spvvdnoshennya. Одење, танцување и танцување се борат со негативни емоции.

Чудно, ако луѓето имаат депресија, додадете трева. Таквата трева како јак е семоќниот. Земете 300 mg инфузија три пати на ден. Курсот е пренатрупан 1,5 mіsyatsya, obov'yazkovo! Уриваат priymati во osninnogo зимски период, така што преку tsiu shkіra tinctures останува реагира на ултравиолетови размени.

І vzagali, заборавете го овој збор - депресија. На тековниот датум tse vzhe глупости. Ние живееме во информативниот пазар, ако книга, книги, игри, научни статистики кои не се достапни без здолниште, за симболичен надомест во интернет-страниците. Свртете го вашето внимание на оние кои се досадни и се грижи за себе - само zhalyugіdnі v_dmovki за суверена лини.

ИНФЕКЦИИ на друг мод

Tse оската сама по себе е незадоволителна, сериозна и болучка ситуација. Симптомите забворування - пченица во меѓувреме, резистентност и болни повици во тоалетот, сакаат и прошетки и нешто и Ничим. V_domim лекар за лекување е фурагин - примите тилки за зназнарен ликарија.

За само-површина, можете да направите полноправно napy, іngredієnti yakogo купат во самопослуга.

Ќе го дадам рецептот:

  • 100 мл кран сок;
  • 100 мл сок од портокал;
  • 50 ml вода.

Земете до 6 колба дневно, не помалку од 4 колби.

цревни трактни

Пред razdratuvannya цревата vnnosyat запек, надуеност, dyarey. Достен често се среќаваат во мејнстримот кога повторно се седи со серпентинските навики на храна и вода, сончев стартер, неправилно прогонуван, рогнат во огромните маси, неизбалансиран зајак.

Nayprostіshy susb - miatny чај, не вреќи, туку од лековити билки.

Пијте чај од ковш од ковчег ден објавувајќи 1-ви tiznya. Ако цревата не го полираат цревата, тогаш доведете ја до брилијантност.

Рецепт за фин чај:

  • 1 кафена пиперка пиперка;
  • 1 шише ikropu.

Пополнете го моето тело со сол и вметнете 10 хрилинска кршка, процесирајте, додадете цукор за густо (само цукор, не мед). Приимати не помалку од 4 шишиња дневно. Ефектот на овој чај е да се стигне до потпетиците на етерските масла во пепермините. Сами смрди znimayyut спазми и надуеност.