Луѓето не им беше дозволено на концертот на Сербинската ѕвезда во Лавов

2

Познатиот Сербински пејач Катерина Бужинска изјави за непријатниот инцидент што му се случи во Лавов.

На 3 октомври, навивачите на пејачката се собраа на влезот во Државниот циркус во Лавов, каде што Бужински требаше да свири концерт, но тие не беа дозволени внатре. Причината - организаторите на концертот не плаќаат кирија. Како што признава уметникот, таа ќе ги тужи организаторите.

Самата Buzhinsky излезе на луѓето и објасни ситуацијата. "Организаторите не ја платија киријата на просториите на Државниот циркус во Лавов и звучна и осветлувачка опрема! Во оваа смисла, публиката не беше дозволена во салата. Мојот тим и јас бевме подготвени да зборуваме и беа последни што знаевме за постоењето на овој проблем. Да кажам дека ова е шок - да се каже ништо! Па решив да одам на луѓето и да ја разјаснам ситуацијата! Фала му на Бога, концертот се уште се одржа! Но, ќе морам да ги тужам псевдо-организаторите ... уметниците на уметноста да бидат внимателни и внимателни ", пишува ѕвездата на Фејсбук.

Aferisti- organízatori не плаќаат изнајмени prim_shchennya Лавов државен циркус дека звукот и сите поседување! ...

Објавено од Катерина Бужински Середа, 3 декември 2018 година р.

google