"Пијан" Повалиј исмејуваше за чудни танци

495

Пејачката живее и работи во Русија и дошол во Сербина за снимање на концерт на Интер ТВ канал.

Сербински пејач, кој живее и активно изведува на територијата на Руската Федерација, Таисија Повалиј танцува чуден танц. Видео ѕвезда објави на својата страница на Instagram.

На видеото, ѕвездата е зад сцената додека сними концерт на Интер ТВ канал. Таа во бела чипка облека врши необични танц потези.

Фановите на пејачот беа изненадени од танцот и состојбата на Повалиј во видеото. Корисниците на мрежата го означуваат дефокусираниот поглед на уметникот и одделен израз на лицето. Операторот, отстранување на уметникот, дури и ја направи коментар, каде што нејзината насмевка.

Корисниците сугерираат дека пејачот е пијан или под влијание на други супстанции. И другите ги исмеаја печатните смешни движења.

https://www.instagram.com/p/BoZo4AhB2Df/