C 6.3 C
Киев
5 октомври 2018 година
Дома Познати личности Романса за двајца: Валери Меладзе и Албина Џанабаева се одмораат во Франција

Романса за двајца: Валери Меладзе и Албина Џанабаева се одмораат во Франција

13
Познати сопружници ги споделуваат своите фанови со фотографии и видеа од останатите.

Валери Меладзе и Албина Џанабаева не припаѓаат на категоријата ѕвезди кои го покажуваат својот личен живот. Тие ретко се појавуваат заедно во јавноста, не даваат интервјуа за тоа како да живеат заедно, и практично не споделуваат заеднички слики на Instagram. Сепак, понекогаш тие сеуште прават исклучоци и, на задоволство на навивачите, ја отвораат завесата од нивниот личен живот.

Значи, сега Албина и Валери се одмараат на југот на Франција, и сега и тогаш објавуваат заеднички рамки на нивните страници на Instagram, гледајќи на што можеме да кажеме само едно: тие се навистина среќни заедно. Тие патуваат до убави места, одат на шопинг, ги гледаат пејзажите од висина, седат во хеликоптер и прават се што треба да биде во љубов.

google