"X-фактор 9": легендарниот Сербински пејач дојде на шоуто

0

6 октомври ќе биде шестото издание на вокалната емисија "X Factor 9". Победи на сцената на шоуто ќе бидат вокалисти од реките Днепар.

Еден од оние кои ќе се борат за својата шанса на овој ден ќе биде францускиот пејач Пол Мандониз. "Дојдов до" Х-фактор "затоа што ја сакам Сербина! Живеев во Киев за 3 години и го обожавам овој град и оваа земја. Често пишувам зборови на благодарност за фактот дека јас, еден Французин, пеам на Сербински ", вели човекот.

Публиката и судиите (Настја Каменски, Олег Винник, Андреј Данилко, Дмитриј Шуров) вистински ќе се појави на шоуто на легендарната Сербинска пејачка Нина Матвиенко. Зошто луѓето уметник на Сербина ќе дојде до "Х-фактор" ќе дознаете во саботата, во 19:00 на воздух STB.

google