7 начини да се носат газ и да изгледаат прекрасно

87

Како да додадете едноставен гајба на сликата престана да биде досадно? Ние ви нудиме стилски идеи за студена есен.

1. Направете монохроматски слики

Газот совршено се вклопува во монохроматски слики. Во овој случај, таа е една од компонентите на костимот и повеќе не изгледа едноставна и здодевна работа. Покрај тоа, цврстата гајтанка има една одлична особина - да ги нагласи заводливите форми.

2. Носете габаретни гајтани

Точно, ова веројатно не е гајба, и полноправно џемпери. Во крајна линија е дека огромен џемпер е карактеристична и интересна работа без никакви додатоци. Секако, обемниот џемпер не изгледа како секси како цврста турбина, но е удобна и пријатна. Особено откако се преголеми повторно на врвот на популарноста.

3. Фрлете на долна облека или на јакна

Се чини дека слоењето никогаш нема да излезе од стил. И тоа е на рака на сите девојки кои живеат во земји со ладни клими. Ставаш сто облека - и веднаш и во топлина, и во трендот. Нека готвакот да биде првиот слој, тексас кошула или јакна - втората, а палтото - трето. Патем, може да има повеќе слоеви: пет или шест (на пример, ќе има маица под тесно грло и јакна на кошулата).

4. Довршете ја облеката со шамија

Понекогаш само еден детал е доволен за декорирање на најобичната слика. На пример, поврзете шамија или свила шамија околу вратот, или само да го фрлите врз рамената - и пријатна есенска облека е подготвена!

5. Наполнете го држачот со долг елек.

Неговото Височество е долг елек - спасение дури и за наједноставната облека. Без долг елек, сликата на фотографијата ќе изгледа здодевно, и така - стилски и елегантен. Покрај тоа, тоа е многу потопло!

6. Носете над капут

Палтото ќе биде главен акцент на сликата, а гајтанот ќе биде уникатна позадина за убава галантерија.

7. Носете гајтан со фустан

Се сеќавам како во текот на летото сите жени на мода носеа фустани на тенки ремени над бели маички? Во есента во маичка станува кул, така што ние го менуваме на тесно грло. И не мора да биде бела: секоја боја што одговара на фустанот ќе направи.

Извор womanhi.ru

google