Стилски палто во кафез: 10 слики за вистински мода

241

Грб во кафез - облека за оние кои не се плашат да привлечат внимание кон себе. Оваа светла работа ќе овозможи да се нагласи индивидуалноста на нејзината водителка и ќе се фокусира на вредностите на сликата.

Кафезата може лесно да се комбинира со фино крзно или да се надополни со светли додатоци. Во новата сезона, ќе бидат релевантни и двата клучни модели и палта од најсветлите бои. Носете кариран слој и понуда со класична пета и со чевли во спортски стил.

Заедно со класичните монтирани модели кои не излегуваат од мода, дизајнерите нудат модерни жени да обрнат внимание на надзорот.

Извор womanhi.ru

google