Слика на милион: Шарлиз Терон во кадифена облека на Гучи

38

Шарлиз Терон, како никој друг, не знае како да се појави убаво на црвениот килим. Мал црн фустан - вообичаен избор за актерката.

Вчера на забава во чест на отворањето на новиот трговски центар Париздес во Кализо, во Калифорнија, таа не се промени и избра црно кадифена облека на Гучи со Сербси со Сербси кои ги надополнуваа нејзините бели сандали со вкрстени ремени. Класик никогаш не успева.

Извор bazaar.ru

google