Слика на милион: Ким Кардашиан облечен во долари од глава до пети!

240

Ким Кардашијан е препознатлив тренд. По неа, сите почнаа да носат латекс и неон, а сега таа предлага да се врати на печатената мода од долари!

Реалноста ѕвезда неодамна ја претстави својата нова спектакуларна слика за претплатници, облечена во ровот од падот на Џереми Скот во комбинација со чизми со ист примерок.

Спектакуларен изглед Ким додаде златна чанта во форма на торба со пари. Се чини дека не постои подобар начин за затворена партија на милионери, каде што одеше fashionista.

Извор graziamagazine.ru

google