Синди Крафорд најде практичен начин да носат фуксија

169

Во пресрет на попладнето во Париз, фотографите ја фатија Синди Крафорд во нивните леќи. Додека нејзината ќерка Каја Гербер е активна за време на модните неделни модни ревии, легендарниот модел троши време со задоволство.

Така, таа ја посети изложбата организирана од Acne Studios, во чија рекламна кампања неодамна учествуваше во Galerie Escougnou-Cetraro.

52-годишниот Крафорд го пронајде совршениот начин да се погледне и празнично и стилски во исто време, без да биде претпазлив. Таа ја стави на фуксија свилената пижама кошула, комбинирајќи ја со джинсовите слаби и хипернастични полу-чизми со посочен нос.

Извор bazaar.ru

google