Yak vibirati parfumi: ве молиме, парфемерот

35

На латински зборот "парфем" е преведен на јак "за учество на Дима". Долго време, духовите се популарни во Индија, каде што треба да започнат роаминг врз основа на темјан. Во 2005 година, археолозите знаеле дека роти и іѕ складиште на духови во Кипар, повеќе од 4000 години повеќе од јак.

Во XVIII век. Вино Друг популарен производ на парфем - колонска вода. Tse вода-алкохол rozchin, schopo misstitus vm_st алкохол 70%, и tіlki 2-5% - ароматична реципина. Келн е роден во Келн. Распушти нов производ на потпетиците на аристократијата од ветувањето за Европа.

Во СРРС, насловите на "топла" колонска вода беа совладани од јак парфем и јак лик. Тие продаваат йога во аптеките, и аја честопати пијам порзи, ги нанесуваат грбот. Средината на колонска пејачка колонија е позната како замена за планините и вината.

ХИМ САКАМ ДА СМЕЛ ЖИНКИ

Со иста да се разбере парфемот и zhinki зборови синоними. Kozhna сакаат buti charіvnitsey и volodarkoy cholov_chih срца. Привиливи аромати еден од бројот на способноста на досудно да се пушта.

Квіткові - најоппулініші средин дух. Аромата на јасмин - една од најдените во светлината свети. Роза викоровирали во вековните свети. Романтични романтични девојки.

Yagіdnі - арома sunitsі, цреша, малина, рибизла, polunitsi. Смътът е дозит солодки, кој често е неопходно да се користи со компонентите на миризбата на ситеим. Кх krashte kupuvati забава и оптимистички карактер.

Skh_dnі - за да предавањам посебни, ванлии, Амбри. Насични ароми, јас се навивам паморот. Ние ќе разбереме, енигма и нерамнотежа во нашата стока.

Morskie - їх усогласување со суровини, цитрусни компоненти во врска со синтетизирање на водни молекули. Одете директно на луѓето.

Солодки м_кси - солодчки ароми, суми на чоколада, ванили, карамели, јогурни десерти. Луб љубов млади смели divchata.

Афродизиаки - арома ордеја, бергамот, Convallia i Ambry. Тоа беше донесена, само мириса и мириса на Bagatokh Cholovik. Парфем со нив е совршен во сон, vishukanim zhinkam.