Напи, јаки провоци цукровски диабети

1022

Тасев биле, газан вода може да биде безбедна за вашето здравје.
Лични gazanovi nautozh може да sprovokuvati rozvitok да dabetu 2 тип, исто така, стави во својата продавница со podsolodzhuvachі.

Пред ваквите настани, тимот стигна до тимот во Школата Аделаида Медика (Австралија) по експериментот за учество на 29 млади луѓе.

Волонтерите беа дистрибуирани во две групи: Перша земаа капсули со билантанти, сСерблоза и ацесулфам беа мешани во јаки, а половина душа дневно се напои.

Други групи ги виделе капсулите на плацебо без podsolodzhuv_v.

Извештаи за бактеријата во цревата на волонтери и визии во раните на микробиомот, тивко, по преземањето на psdsolzhuvachí, а исто така и на намалување на хормонот GLP-1, што е единствениот начин за регулирање на концентрацијата на глутеста глукоза.

Авторите изјавуваат дека резултатот од овој комплетен извештај е "концепт кој секогаш бил контролиран од контролата на церебралната жлезда кај здрави субјективни субјекти".

ДА газовични газанові напої, бидете сигурни дека ќе започнете нова алтернатива на безалкохолни пиење без ушник во долгорочна перспектива, можете да наведете водич за да го дистрибуирате.

Вим виборник газуван пахвvvvazhvat, само за да биде-yakomu vipadku p_dsolodzhuvachі по єдина единечен усвоен csukru за луѓето со дијабетес.

"Низкокалоризираните п_досолоджоуви безпеници и балуси ги постигнаа сите локални органи на јавното здравство во сите земји", рече Гевин Партингтон, генерален директор на САД и на Обединетите нации.