Медиумите известија за разводот Ани Лорак со нејзиниот маж за мамење

2

Сербинската пејачка Ани Лорак, која живее и работи во Русија, поднесе барање за развод по семејниот скандал.

Според објавувањето, на 4 октомври, писмо од пејачката дојде до една од нотарските канцеларии во Киев, потврдувајќи дека брачните другари се во процес на развод.

Тоа е забележано дека во текстот на пејачката наведе листа на недвижен имот, кој се наоѓа во Киев. Ани Лорак извести "да не преземе никаква акција со овој имот, бидејќи го започнала процесот на развод".

Ќе забележиме дека иако оваа информација ниту пејачот, ниту нејзиниот сопруг не даваат коментари.

Потсетиме дека во текот на летото оваа година, сопругот на Ани Lorak Murat Nalchadzhioglu беше виден во една од Киев караоке во рацете на една млада девојка. Наскоро стана познат идентитетот на придружник на турски бизнисмен, наводна љубовница беше Јана Беляева. Потоа, гласините се ширеа околу мрежата која Мурат ја измамила на својата позната сопруга не за прв пат.

Пејачот и бизнисмен се венчаа во 2009 година. Брачните другари однесоа 6-годишна ќерка Софија.

google